NLConnekt
Al onze medewerkers zijn ambitieus, veelzijdig, betrouwbaar en gemotiveerd
24/7 per dag telefonisch bereikbaar
Binnen 3 uur een medewerker op locatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij NL Connekt zijn we gedreven door de overtuiging dat succesvol ondernemen niet alleen gaat over winst, maar ook over het creëren van een positieve impact op mensen, onze planeet en het behalen van duurzame financiële resultaten. Ons maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) beleid omarmt de kernwaarden van People, Planet en Profit, en we integreren deze principes in al onze bedrijfsactiviteiten.

People: Onze Medewerkers en Gemeenschap

Bij NL Connekt staat het welzijn van onze medewerkers centraal. Wij geloven in het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving, waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

Dit vertaalt zich in eerlijke arbeidsvoorwaarden, training/ontwikkelingsmogelijkheden, en een inclusieve bedrijfscultuur.

1

Diversiteit

Bij NL Connekt zijn wij allemaal gelijk en krijgt iedereen een eerlijke kans. Wat je in je hebt en bij wilt dragen is net zo belangrijk als werkervaring en opleiding. Daarom voeren we sociaal personeelsbeleid en verwelkomen we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf. We stimuleren en begeleiden onze medewerkers, en dat merk je aan hun inzet en werkplezier.

2

Inclusiviteit

Onze mensen voelen dat ze belangrijk voor ons zijn, en daarom is er weinig verloop in ons personeelbestand. Vaste medewerkers en vertrouwde gezichten op uw locatie. We zijn er bijvoorbeeld alert op dat ze de tijd krijgen om hun werk goed te doen.

3

Maatschappelijk betrokken

Wij zijn actief betrokken bij lokale gemeenschappen. We ondersteunen sociale initiatieven en stimuleren vrijwilligerswerk onder onze medewerkers. Hierbij streven we naar het opbouwen van duurzame relaties en het bijdragen aan sociale cohesie.

Planet: Duurzaamheid in Schoonmaak locaties

Als schoonmaakbedrijf erkennen wij onze verantwoordelijkheid om een duurzame schoonmaak te bevorderen. Dit houdt in dat wij streven naar het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Concreet betekent dit het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, het implementeren van efficiënte schoonmaakprocessen en het reduceren van afval.

  • Duurzaam ondernemen betekent voor ons ook dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.
  • Wij werken met milieuverantwoorde middelen en materialen en de biologische producten van Bionyx
  • Beperken van het gebruik van water- en energie, zuinig omgaan met schoonmaakmiddel
  • Reductie van afval, afvalscheiding en gebruik van gerecyclede en biologisch afbreekbare afvalzakken

Profit: Duurzaamheid in Bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat hand in hand met financiële stabiliteit. Wij streven naar een gezonde winstgevendheid door het identificeren van duurzame businessmodellen en het bevorderen van efficiency binnen ons bedrijf. Door duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsvoering, zorgen wij voor lange termijn waarde.

We blijven innoveren en streven naar verbetering, wetende dat duurzaam ondernemen een voortdurende reis is waarbij we samen een verschil kunnen maken.

Goed werkgeverschap is een belangrijk onderdeel van ons beleid. Wij streven naar langdurige relaties met onze medewerkers / werknemers en doen er dan ook alles aan om de zaken goed te regelen. Zo houden we goed in de gaten dat er niet te veel druk op onze medewerkers staat, dat zij voldoende middelen en materialen hebben om het werk goed en veilig uit te voeren.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Neem contact met ons op