NLConnekt
Al onze medewerkers zijn ambitieus, veelzijdig, betrouwbaar en gemotiveerd
24/7 per dag telefonisch bereikbaar
Binnen 3 uur een medewerker op locatie

Over ons

Bij NL Connekt hechten we grote waarde aan oprechte en persoonlijke interesse in onze medewerkers, zelfstandige professionals en opdrachtgevers. Deze focus op individuele aandacht en zorg draagt bij aan het creΓ«ren van sterke en duurzame relaties. Het stelt ons in staat om proactief te luisteren naar en te reageren op de behoeften van iedere betrokken partij, waardoor we een ondersteunende en respectvolle bedrijfscultuur cultiveren.

Flexibel en betrouwbaar

NL Connekt ziet flexibiliteit en betrouwbaarheid als belangrijkste drivers om zijn klanttevredenheid te waarborgen. Onze β€˜NEN 4400-1’-certificering bewijst dat we voldoen aan de eisen van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Dit kenmerk is specifiek voor bedrijven die arbeidsbemiddeling doen.Β Op deze manier proberen wij een goede, betrouwbare, professionele werkgever te zijn en een aantrekkelijke aanbieder van personeel voor opdrachtgevers.

 

1

Zorgvuldig en Sociaal

Bij NL Connekt hechten we veel waarde aan zorgvuldigheid en sociale verantwoordelijkheid in alles wat we doen. Onze zorgvuldige benadering zorgt ervoor dat elk schoonmaakproject met de grootste precisie wordt uitgevoerd, met aandacht voor elk detail. Tegelijkertijd streven we naar sociale verantwoordelijkheid door te investeren in onze medewerkers en gemeenschappen. Met NL Connekt kunt u niet alleen rekenen op een vlekkeloze reiniging, maar ook op een partner die zich inzet voor het welzijn van onze samenleving.

2

Transparant & Controleerbaar

Bij NL Connekt streven we naar volledige transparantie en controleerbaarheid in onze schoonmaakprocessen. Onze duidelijke communicatie en traceerbare procedures zorgen ervoor dat u precies weet wat er gebeurt bij elke stap. Met ons transparante aanpak kunt u met volledig vertrouwen genieten van onze schoonmaakdiensten.

Service op maat

Bij NL Connekt begrijpen we dat elk schoonmaakproject uniek is. Daarom bieden we service op maat die perfect aansluit op uw specifieke behoeften.

Onze toegewijde team luistert naar uw wensen en werkt samen met u om oplossingen te vinden die aan uw verwachtingen voldoen.

Met NL Connekt kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

  • Gelijkwaardigheid
  • Vertrouwen
  • Maatschappelijk betrokken

Kernwaarden en Sociaal ondernemen

Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. Wij geven om mensen en het belang van werk in hun leven. Daarnaast respecteren we mensen als individu. We geven ze vertrouwen en ondersteunen waar nodig, zodat zij hun professionele en persoonlijke doelstellingen kunnen bereiken.

Door de medewerkers te stimuleren, coachen en te ontwikkelen, zorgt NL Connekt ervoor dat onze medewerkers opgeleid zijn en voldoen aan alle eisen. Ons succes is afhankelijk van het succes van onze medewerkers. NL Connekt is een betrokken organisatie, zo kunnen wij u en onze klanten het beste resultaat bieden.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Neem contact met ons op