NLConnekt
Al onze medewerkers zijn ambitieus, veelzijdig, betrouwbaar en gemotiveerd
24/7 per dag telefonisch bereikbaar
Binnen 3 uur een medewerker op locatie

SNA Keurmerk / NEN 4400-1

NL Connekt is NEN 4400-1 gecertificeerd en in het bezit van het SNA-keurmerk. Onze ‘NEN 4400-1’-certificering bewijst dat we voldoen aan de eisen van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit kenmerk is specifiek voor bedrijven die arbeidsmiddeling doen. Op deze manier proberen wij een goede betrouwbare, professionele werkgever te zijn en een aantrekkelijke aanbieder van personeel voor opdrachtgevers.

Wat is het SNA-Certificaat?

Het SNA-Certificaat is hét Certificaat voor bedrijven en organisaties actief in de uitzendsector en aannemers van werk. Het is hoofdzakelijk ontwikkeld om de eventuele financiële risico’s en de aansprakelijkheid van inleners van arbeid (uitleenkrachten) en de aanbieders van werk (opdrachtgevers) te beperken. Naast de uitleenkrachten en opdrachtgevers vallen Detacheerders en Payrollondernemingen eveneens onder het SNA-keurmerk.

Lees meer

Wat betekent dit voor uw onderneming

Het SNA-Certificaat zorgt ervoor dat NL Connekt alle zaken goed op orde heeft. Dit betekent voor uw onderneming dat je niet achteraf geconfronteerd wordt met onverwachte naheffingen en/of boetes, dit geeft dus een veilig en prettig gevoel voor uw bedrijfsvoering!

Dagelijks kun jij als huidige of nieuwe klant gebruik maken van onze veilige service, dienstverlening en onze betrouwbare en kwalitatieve medewerkers!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Neem contact met ons op