NLConnekt
Al onze medewerkers zijn ambitieus, veelzijdig, betrouwbaar en gemotiveerd
24/7 per dag telefonisch bereikbaar
Binnen 3 uur een medewerker op locatie

Bank & Matras reiniging

Laat Je Banken en Matrassen Stralen 

Een Frisse Start Voor Iedereen!

Bank & Matras reiniging

Bij NL Connekt weten we dat comfort en hygiëne hand in hand gaan. Je banken en matrassen zijn meer dan alleen meubelstukken; ze zijn oases van rust en ontspanning. En om ervoor te zorgen dat ze altijd fris, schoon en uitnodigend zijn, hebben we de perfecte oplossing voor zowel onze zakelijke partners als particuliere klanten!

 

We gebruiken geavanceerde reinigingstechnologieën om stof, allergenen en vlekken te verwijderen, en we laten je banken en matrassen weer stralen als nieuw.

 

Voor zakelijke klanten, zoals hotels, Airbnb-verhuurders en kantoren, begrijpen we het belang van een onberispelijke indruk op je gasten en klanten. Laat ons je helpen om een gastvrije omgeving te creëren die comfort en professionaliteit uitstraalt.

Voor particulieren, is er niets beter dan thuiskomen en ontspannen op een schone en frisse bank of matras. We laten je ruimte weer ruiken en aanvoelen als een oase van rust.

 

Laat ons jouw banken en matrassen opfrissen en je een frisse start geven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van NL Connekt!

Een investering in zowel de levensduur van uw meubels als de kwaliteit van uw leefomgeving!

1

Gezondheid en Hygiëne

Banken en matrassen kunnen huisstofmijt, bacteriën, schimmelsporen en andere allergenen bevatten, wat kan leiden tot allergische reacties en gezondheidsproblemen. Reiniging helpt deze verontreinigingen te verwijderen.

2

Allergiepreventie

Het verwijderen van allergenen en ziektekiemen kan allergische reacties zoals niezen, jeukende ogen en ademhalingsproblemen verminderen of voorkomen.

3

Lucht- en Slaapkwaliteit

Schone banken en matrassen dragen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis en een gezondere slaapomgeving, waardoor de kwaliteit van de slaap verbetert.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Neem contact met ons op