NLConnekt
Al onze medewerkers zijn ambitieus, veelzijdig, betrouwbaar en gemotiveerd
24/7 per dag telefonisch bereikbaar
Binnen 3 uur een medewerker op locatie

Thuis Schoonmaak

Voor zowel zakelijke klanten als particulieren maken wij aan huis schoon!

Thuisschoonmaak

Blijven de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden steeds vaker liggen door een gebrek aan tijd. Komt u niet toe aan een grondige thuisschoonmaak? Het inhuren van een huisschoonmaker kan verschillende voordelen bieden die uw leven gemakkelijker, comfortabeler en aangenamer kunnen maken. Wij zorgen voor een schoon en opgeruimd huis zodat u kunt genieten van een hygiënische en gezonde leefomgeving.

NL Connekt biedt inval voor korte en lange perioden aan, tegen aantrekkelijke tarieven!

Schoonmaak gebaseerd op uw eigen wensen!

1

Tijdsbesparing

Het schoonmaken van een huis kan tijdrovend zijn. Door het inhuren van een schoonmaker maakt uw tijd vrij om te concentreren op andere prioriteiten, zoals werk, gezin of vrijetijdsactiviteiten.

2

Aanpassing

U kunt de schoonmaakservice aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu een grondige reiniging wilt, regelmatig onderhoud wilt of zich wilt concentreren op bepaalde gebieden, een professionele schoonmaker kan aan uw verzoeken voldoen.

3

Verminderde stress

Schoonmaken kan een bron van stress zijn en kan uw dagelijkse werklast verhogen. Het inhuren van een schoonmaker kan helpen deze stress te verminderen en u gemoedsrust te geven.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Neem contact met ons op